Назад нагоре

Toshiba Парапетна единица е уникатен уред бидејќи е идеален буквално за секоја просторија.

Но, сега се наметнува прашањето зашто е идеален и со што овој уред на Toshiba e уникатен и вистински за Вас и Вашите потреби?

Многу едноставно, Парапетната единица е помала од стандарден радијатор, а сепак има функција на греење и ладење. Ја имате можноста да бирате помеѓу различните видови на струење на воздухот и брзина на вентилаторот. А, она што ја прави  Парапетната единица посебна е уникатниот ефект на греење на подот – единствениот модел кој има опција “топол под“ со кој се осигуруваат топли стапала. Специјалниот филтер IAQ го чисти воздухот во просторијата користејќи ензими.

Toshiba Парапетна единица

Ладна глава, топли стапала

Топлиот воздух се крева, студениот воздух се спушта. Овој принцип е спречен од двата отвори на парапетната единица. За време на загревањето, топлиот воздух останува близу подот, гарантирајќи топли стапала. Во режимот на ладење, воздухот се носи нагоре. Трите брзини на вентилаторот овозможуваат голема удобност.

01.

АТРАКТИВНА И ЕКОНОМИЧНА

02.

ECO FRIENDLY

03.

ПОЧИСТ АМБИЕНТАЛЕН ВОЗДУХ

04.

ЛЕСНО РАКУВАЊЕ НА УРЕДОТ

04.

ОПТИМАЛЕН КОМФОР И ФУНКЦИИ ЗА ЗАШТЕДА

Врвната Toshiba Парапетна Единица веќе е достапна во АИРКОН.

Идеална за секоја просторија!

01.

Едноставна и флексибилна монтажа

02.

Индивидуален избор на струење

03.

Ефект на подно греење

Врвната Toshiba Парапетна Единица веќе е достапна во АИРКОН.

Идеална за секоја просторија!

Toshiba Парапетна единица

Доколку Ви е потребна помош, слободно закажете консултација на овој линк!