Назад нагоре

AIRCON и TOSHIBA Блог

Совети и мислења за климатизацијата.
Зашто е вистинскиот избор за тебе?

Зoшто

е вистинскиот избор за тебе?

Едноставно. Интелигентно. Паметно.

Aircon и Toshiba се тука да Ви помогнат и да одговорат на сите Ваши потреби и прашања поврзани со HVAC. Во склад со слоганот, ние сметаме дека токму тоа сакаме да го пренесеме во воздухот, “поголема удобност” како главна придобивка од користењето на нашите уреди. Доколку користите уреди за климатизација на TOSHIBA, уживате поголема удобност, имате поголема продуктивност, поголем мир и пониски трошоци.

 

Дознајте повеќе за Aircon и Toshiba на овој линк. А доколку Ви е потребна консултација и сакате да работиме заедно, закажете консултација на овој линк за HVAC и Ве очекуваме во просториите на AIRCON!

AIRCON 06/04/2021

Toshiba Haori - Клима уред кој го почитува Вашиот универзум

Дозволете Вашиот стил да биде водилка Toshiba Haori се карактеризира со стилски капак изработен...

Прочитај повеќе
AIRCON 30/10/2020

Toshiba Парапетна единица - Идеална за секоја просторија

Toshiba Парапетна единица е уникатен уред бидејќи е идеален буквално за секоја просторија. Но,...

Прочитај повеќе
Shorai Premium - Тишината е Луксузна!
AIRCON 22/10/2020

Shorai Premium - Тишината е Луксузна!

Toshiba Shorai Premium е новиот single-split систем од средна класа. Ја користи технологијата на...

Прочитај повеќе
SHORAI EDGE - Нов чекор во дизајнот и перформансите!
AIRCON 27/04/2020

SHORAI EDGE - Нов чекор во дизајнот и перформансите!

TOSHIBA SHORAI EDGE дизајниран да понуди оптимална удобност во А+++ режимите за греење и...

Прочитај повеќе
SEIYA - Искусете ја тишината
AIRCON 24/04/2020

SEIYA - Искусете ја тишината

Toshiba Seiya - Златна тишина Toshiba Seiya е економски ефикасно и тивко решение кое...

Прочитај повеќе
DAISEIKAI 9: Мир и тишина во секое време
AIRCON 24/04/2020

DAISEIKAI 9: Мир и тишина во секое време

A класа во ладење и во греење за ненадминлива енергетска ефикасност 01. Ладење и Греење Системот нуди ладење и греење според највисокото можно...

Прочитај повеќе
ESTIA иднината на греењето и ладењето
AIRCON 24/04/2020

ESTIA иднината на греењето и ладењето

Toshiba ESTIA топлинска пумпа воздух/вода е идеално и компактно решение за да ја достигнете...

Прочитај повеќе