Назад нагоре

За Нас

HVAC е нашата пасија.

Умешноста, пасијата, посветеноста и љубовта кон системите за греење, вентилација и климатизација "HVAC" е тоа што не' водеше низ годините

0
Години успешна работа
0
Задоволни клиенти
01.

Лидери на пазарот

Со нашето 23 годишно искуство во светот на HVAC, оправдано сме уверени дека сме способни и можеме да одговориме на секое Ваше барање.

02.

Стил & Врвен квалитет

Сите единици кои ги нудиме покрај нивниот врвен квалитет, совршено ќе се вклопат во Вашиот ентериер.

03.

Проактивен пристап

Ги остваруваме Вашите и нашите цели без никакви компромиси. Не чекаме работите да “се случат”, делуваме уште пред да го побарате тоа од нас.

04.

Секогаш тука за Вас

Aircon е Вашиот прв избор, а во Aircon Вие сте секогаш нашиот приоритет . За сѐ што е потребно, ние сме тука да одговориме најбргу што можеме.

Мал дел од клиентите кои имаа целосна доверба во нашите HVAC решенија

Многу пред климатските промени, да бидат очигледни во Македонија, во 1989 година Г-динот Тодор Китанчев, ја процени потребата за климатизација на нашиот пазар.

Како пионер во оваа индустрија во Македонија, за препродажба и вградување на овие системи, Г-динот Китанчев основаше компанија во фамилијарна сопственост МЕПРИНГ, за проектирање, продажба и вградување на системите за греење, вентилација и климатизација, и во тоа време компанијата беше претставник на светски познатиот бренд Carrier.
Умешноста, пасијата, посветеноста и љубовта кон системите за греење, вентилација и климатизација “HVAC” е тоа што не’ водеше низ годините. Во 1997 година неговите ќерки ја основаат АИРКОН, компанија-ќерка и продолжија со визијата да бидат лидери на пазарот испорачувајќи производи и услуги со висок квалитет. Од аспект на маркетинг, освен продажба на определени производи, ние често ги ставаме на услуга и нашето знаење и умешност. Додека пак во поглед на конкуренцијата, овој начин на работа ни помогна да имаме поразлична стратегија.

Aircon и Toshiba во Вашиот дом?

Дознајте повеќе за нашите производи на овој линк. А, доколку Ви е потребна консултација и сакате да работиме заедно, закажете консултација на овој линк за HVAC и Ве очекуваме во просториите на AIRCON!

Сподели со #airconmk

Заследете го официјалниот инстаграм профил @airconmk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.