Назад нагоре
има залиха

Haori

77,400 ден86,900 ден

Елеганција над границите

 • Филтер Ultra Pure
 • 3D Airflow
 • А+++ за ладење и греење
 • Озонски прочистувач на воздухот/јонизатор
 • Добитник на IF DESIGN AWARD 2021
 • Еко режим на работа
 • Компактни надворешни и внатрешни единици
 • Контрола преку WiFi
 • Тивок начин на работа
 • HiPower
 • Функција за заштита од мраз од 8°C
 • Автоматско рестартирање по исклучувањето на напојувањето

 

Категорија:

HAORI

Дозволете Вашиот стил да биде водилка

HAORI е клима уред кој ги комбинира врвната естетика и врвната јапонска технологија. Новиот клима уред HAORI се одликува со навистина елегантен дизајн и се истакнува од сите други со стилски капак изработен од ткаенина. Ткаенини во најразлични бои и со бесконични можности се со цел да одговара совршено со другите декоративни елементи во Вашиот дом.

HAORI е рангирана во врвната енергетска класа А +++ во ладење и греење, во просечна зона. Ова резултира со многу мала потрошувачка на енергија во сите работни услови.

За да се обезбеди врвен квалитет на воздухот, моделите во оваа серија се со Ultra Pure филтер и плазма јонизатор. Со сигурност се отстрануваат 99% од штетните честички од воздухот, а бактериите, вирусите, мувлата, алергените и PM2.5 честичките веќе не се проблем.

 

Premium Split

RAS-13

Капацитет на ладење: 3,5 kW

Капацитет на греење: 4,2 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,25/0,8/1,12 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,2/1,08/1,55 kW

Енергетска ефикасност SEER: 8,70

Енергетска ефикасност SCOP: 5,10

RAS-16

Капацитет на ладење: 4,6 kW

Капацитет на греење: 5,5 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,34/1,35/1,72 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,3/1,52/1,9 kW

Енергетска ефикасност SEER: 7,80

Енергетска ефикасност SCOP: 4,60

Дополнителни технички информации

Употреба како Single Split

Употреба како  Multi Split

Ладење

Греење

Ладилен флуид R32

Ротирачки компресор

Двоен-ротирачки компресор

Филтер за прашина

Филтер IAQ

опционално

Активен јаглен и катехински филтер

опционално

Ultra-Fresh филтер

опционално

Ultra Pure Филтер

Озонски прочистувач на воздух / јонизатор

Функција самочистење

Автоматски начин на работа

HI Power

Автоматска дијагноза

Економичен начин на работа

Тивок начин на работа

Удобно спиење

Избор на капацитет

Режим подно греење

Преодреден начин на работа

One-Touch начин на работа

TOSHIBA WIFI

Седмичен временски програматор

Автоматско повторно вклучување

Тајмер, Временски програматор

3D Airflow

Работа на 8°C

Капацитет

3,5 kW – 4.2kW, 4.6 kW – 5.5 kW

Сѐ уште нема кориснички мислења за овој производ.

Само најавени клиенти кои го купиле овој производ може да остават мислење.