Назад нагоре
Нема на залиха
Нема на залиха

Shorai Premium

44,900 ден79,800 ден

ДОДАТНА ВРЕДНОСТ

 • Висока средна класа со IAQ и јонизатор
 • 3D Airflow
 • Одлична енергетска ефикасност (А + до А ++)
 • Еко режим на работа
 • Воздух што се користи како извор на енергија за време на работата на греењето
 • Компактни надворешни и внатрешни единици
 • Плазма филтер со јонизатор
 • Изборна контрола на апликацијата преку паметен телефон или таблет
 • HiPower
 • Функција за заштита од мраз од 8°C
 • Автоматско рестартирање по исклучувањето на напојувањето

 

Категорија:

SHORAI PREMIUM

Додатна вредност

SHORAI PREMIUM ги комбинира основните карактеристики на сестраните уреди и премиум уредите во еден систем. Овој уред претставува хармоничен збир на основни карактеристики како што се висока енергетска ефикасност, озонски прочистувач на воздух, 3D Airflow функција и многу удобности како и карактеристики со супериорен дизајн.

За да се обезбеди врвен квалитет на воздухот, моделите во оваа серија се со филтер „IAQ“ и плазма филтер „Pure mode“. Со сигурност се отстрануваат 99% од штетните честички од воздухот, а бактериите, вирусите, мувлата, алергените и PM2.5 честичките веќе не се проблем.

Покрај тоа, Shorai Premium доаѓа со Air Ionizer кој опфаќа честички како што се прашина, полен и чад со негативни јони.

 

Premium Split

RAS-10

Капацитет на ладење: 2,5 kW
Капацитет на греење: 3,2 kW
Потрошувачка енергија при ладење: 0,17/0,60/0,82 kW
Потрошувачка енергија при греење: 0,17/0,75/1,40 kW
Ниво на звучен бран (надворешна единица): 46/47 dB(A)
Енергетска ефикасност COP: 4,27(A)
Енергетска ефикасност SCOP: 4,60(A)

RAS-13

Капацитет на ладење: 3,5 kW
Капацитет на греење: 4,2 kW
Потрошувачка енергија при ладење: 0,18/1,05/1,25 kW
Потрошувачка енергија при греење: 0,15/1,08/1,55 kW
Ниво на звучен бран (надворешна единица): 48/50 dB(A)
Енергетска ефикасност COP: 3,89(A)
Енергетска ефикасност SCOP: 4,60(A)

RAS-18

Капацитет на ладење: 5 kW
Капацитет на греење: 6 kW
Потрошувачка енергија при ладење: 0,23/1,42/2 kW
Потрошувачка енергија при греење: 0,16/1,6/1,75 kW
Ниво на звучен бран (надворешна единица): 49/50 dB(A)
Енергетска ефикасност COP: 3,75(A)
Енергетска ефикасност SCOP: 4,40(A)

Дополнителни технички информации

Употреба како Single Split

Употреба како  Multi Split

Ладење

Греење

Ладилен флуид R32

Ротирачки компресор

10/13/16

Двоен-ротирачки компресор

18/22/24

Филтер за прашина

Филтер IAQ

Активен јаглен и катехински филтер

опционално

Плазма филтер

Јонизатор на воздух

Функција самочистење

Автоматска дијагноза

HI Power

Економичен начин на работа

Тивок начин на работа

Удобно спиење

Избор на капацитет

Режим подно греење

Преодреден начин на работа

One-Touch начин на работа

WIFI способен

Опционално

Седмичен временски програматор

Автоматско повторно вклучување

Тајмер, Временски програматор

Начин на работа Камин

Работа на 8°C

Дознајте повеќе за Shorai Premium на овој линк. А доколку Ви е потребна консултација и сакате да работиме заедно, закажете консултација на овој линк за HVAC и Ве очекуваме во просториите на AIRCON!

Избери Капацитет

2,5 kW – 3.2kW, 3.5 kW – 4.2 kW, 5 kW – 6 kW

Сѐ уште нема кориснички мислења за овој производ.

Само најавени клиенти кои го купиле овој производ може да остават мислење.