Назад нагоре
има залиха

Seiya/Seiya New

44,000 ден88,700 ден

А++ во режим на ладење и греење
Тивка функција и ултра-тивок режим на работа
Ultra Fresh филтер
Можност за вграден WIFI адаптер (опционално)

Категорија:

Seiya New

ЕКСТРЕМНО ТИВОК КОМФОР

SEIYA NEW е дизајниран со идеја да овозможи екстремно тивок конфор. Нуди ексклузивни карактеристики и високи перформанси со што секојдневната удобност е достапна за сите.

SEIYA NEW е подобрен докажан основен инвертер. Сега со едноставен далечински управувач и нови филтер ленти. Совршен вовед во светот на климатизацијата со технологија на инвертер и широк спектар на практични функции. Со тивок режим на работа за надворешна и внатрешна единица.

За да се намали бучавоста и да се подобри удобноста, SEIYA NEW има “Silent” функција со која се намалува бучавата на надворешната единица, додека со својата “Quiet” функција се гарантира ниска бучава од внатрешната единица како и удобен сон.

Premium Split

RAS-10

Капацитет на ладење: 2,5 kW

Капацитет на греење: 3,2 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,20/0,70/1 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,18/0,86/1,11 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)47 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 7,00

Енергетска ефикасност SCOP: 4,60

RAS-13

Капацитет на ладење: 3,3 kW

Капацитет на греење: 3,6 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,25/1,1/1,25 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,18/0,92/1,25 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)48 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 7,00

Енергетска ефикасност SCOP: 4,60

RAS-16

Капацитет на ладење: 4,2 kW

Капацитет на греење: 5 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,34/1,27/1,6 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,24/1,34/1,7 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)50 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 7,00

Енергетска ефикасност SCOP: 4,60

RAS-18

Капацитет на ладење: 5 kW

Капацитет на греење: 5,4 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,34/1,50/1,8 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,26/1,5/1,8 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)50 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 7,00

Енергетска ефикасност SCOP: 4,40

RAS-24

Капацитет на ладење: 6,5 kW

Капацитет на греење: 7 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,41/2,25/2,6 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,29/2,1/2,55 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)54 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 6,90

Енергетска ефикасност SCOP: 4,30

Дополнителни технички карактеристики

Употреба како Single Split

Употреба како  Multi Split

Ладење

Греење

Ладилен флуид R32

Ротирачки компресор

07-18

Двоен-ротирачки компресор

24

Филтер за прашина

Филтер IAQ

опционално

Активен јаглен и катехински филтер

опционално

Плазма филтер

Јонизатор на воздух

Ултра Pure филтер

опционално

Ултра Fresh филтер

Функција самочистење

Автоматска дијагноза

HI Power

Економичен начин на работа

Тивок начин на работа

Удобно спиење

Избор на капацитет

Режим подно греење

Преодреден начин на работа

One-Touch начин на работа

WIFI способен

Опционално

Седмичен временски програматор

Опционално

Автоматско повторно вклучување

Тајмер, Временски програматор

Работа на 8°C

Избери Капацитет

2,5 kW – 3,2 kW, 3.3 kW – 3.6 kW, 4.2 kW – 5 kW, 5 kW – 5.4 kW, 6.5 kW – 7kW

Сѐ уште нема кориснички мислења за овој производ.

Само најавени клиенти кои го купиле овој производ може да остават мислење.