Назад нагоре

Среќни Празници!

Нека 2023 свети силно како АИРКОН свеќа!

Мириса на топол дом и ниски сметки!

Ви посакуваме весели и хармонични пранзници!

Имајте година исполнета со радост, смеа и Вашиот топол дом да биде исполнет со мирисот на СВЕЌАТА ОД АИРКОН направена од нас за ВАС, !

Ви благодариме за Вашиот придонес во нашата работа во годината што измина и посакуваме заедничката успешна соработка да продолжи и во новата година.