Назад нагоре
AIRCON 27/04/2020

SHORAI EDGE - Нов чекор во дизајнот и перформансите!

TOSHIBA SHORAI EDGE дизајниран да понуди оптимална удобност во А+++ режимите за греење и...

Прочитај повеќе
AIRCON 24/04/2020

SEIYA - Искусете ја тишината

Toshiba Seiya - Златна тишина Toshiba Seiya е економски ефикасно и тивко решение кое...

Прочитај повеќе
AIRCON 24/04/2020

DAISEIKAI 9: Мир и тишина во секое време

A класа во ладење и во греење за ненадминлива енергетска ефикасност 01. Ладење и Греење Системот нуди ладење и греење според највисокото можно...

Прочитај повеќе
AIRCON 24/04/2020

ESTIA иднината на греењето и ладењето

Toshiba ESTIA топлинска пумпа воздух/вода е идеално и компактно решение за да ја достигнете...

Прочитај повеќе