Назад нагоре
има залиха

WiFi Адаптер

5,700 ден

 • Еден корисник може да контролира 10 уреди.
 • Еден уред може да биде контролиран од 5 корисници.
 • Едноставна контрола со групирање на вашите уреди до 3 различни зони.
 • Сигурни конекции
 • Child lock функција
 • Toshiba AC Control Appза Android или за iOS
Категорија:

WiFi Modul TOSHIBA

Имајте целосна контрола на вашата удобност со Toshiba Home AC Control App.

Апликацијата е едноставна за употреба од вашиот мобилен уред, без разлика дали сте дома или надвор. Toshiba WiFi Адаптерот е целосно компатибилен и уредот може да се користи со сите виско ѕидни и парапетни единици на Toshiba.

Зголемете ја удобноста дома или додека се движите

Прилагодете ја удобноста, со идеално ниво на ладење или греење за вашето семејство во секое време, без разлика каде сте. Додека сте дома, заменете го IR далечинското со интуитивната апликација. Таа ви озозможува и лесен пристап до единицата дури и кога сте во движење. Со тоа го адаптирате комфорот кон вашиот животен стил!

Паметно и ефикасно со WiFi Modul TOSHIBA

Сакате да одите дома и веднаш да уживате во идеална температура? Едноставно користете ја app за да го проверите статусот, потоа брзо и едноставно прилагодете го вашето ниво на удобност.

Прилагодете го распоредот на клима уредот со вашата семејна рутина за да ја оптимизирате работата и дополнително да заштедите на електрична енергија.

Модерна апликација

Оваа апликација е лесна за употреба и е достапна во 5 јазика. Содржи мошне интуитивни карактеристики. Пријатни бои за секој модалитет, а главните функции се достапни со еден допир.
Сите премиум можности на Toshiba клима уредите се сепак достапни. Само повлечете нагоре на главниот екран и ќе имате можност да ги изберете.

Тип на модел

SEIYA

RB-N106S-G

 • Големина на модел: RAS-07, 10, 13, 16, 18

Тип на модел

SEIYA

RB-N105S-G

 • Големина на модел: RAS-24

Тип на модел

SHORAI PREMIUM

RB-N106S-G

 • Големина на модел: RAS-10, 13, 16

Тип на модел

SHORAI PREMIUM

RB-N105S-G

 • Големина на модел: RAS-18, 22, 24

Тип на модел

SHORAI EDGE

RB-N105S-G

 • Големина на модел: RAS-10, 13, 16, 18, 22, 24

Тип на модел

DAISEIKAI 9

RB-N105S-G

 • Големина на модел: RAS-10, 13, 16

Тип на модел

ПАРАПЕТНА BI-FLOW ЕДИНИЦА

RB-N106S-G

*Произведени по јануари 2019

 • Големина на модел: RAS-10, 13, 18

Ако сакате WiFi Modul TOSHIBA за Вашиот клима уред, а истиот е произведен пред март 2019, контактирајте нѐ на contact@aircon.com.mk или на 02 30 90 500.

Избери Модел

RB-N105S-G, RB-N106S-G

Сѐ уште нема кориснички мислења за овој производ.

Само најавени клиенти кои го купиле овој производ може да остават мислење.