Назад нагоре
Достапно по нарачка

Тенка Касета 60х60

360°  УДОБЕН ВОЗДУХ

  • Удобност при струење на воздухот
  • Тенка плоча со дебелина од 12мм чисто бела боја
  • Далечински управувач со сензор за движење опционално достапни
Категорија:

Тенка Касета 60х60

360°  УДОБЕН ВОЗДУХ

Тенка касета во Aircon! Тесните панели со димензии 62х62 цм совршено се вклопуваат во плафонскиот систем.

Дополнително, опционалната функција “сензор за движење” штеди енергија кога во просторијата нема никој.

RAS-10

Капацитет на ладење: 2,7 kW

Капацитет на греење: 4kW

Ниво на звучен бран30/-/37 dB(A)

RAS-13

Капацитет на ладење: 3,7 kW

Капацитет на греење: 5 kW

Ниво на звучен бран33/-/39 dB(A)

RAS-16

Капацитет на ладење: 4,5 kW

Капацитет на греење: 5,5 kW

Ниво на звучен бран33/-/41 dB(A)

Дополнителни технички информации

Употреба како Single Split

Употреба како  Multi Split

Ладење

Греење

Ладилен флуид R32

Ротирачки компресор

Двоен-ротирачки компресор

Филтер за прашина

Филтер IAQ

Активен јаглен и катехински филтер

опционално

Плазма филтер (Pure Mode)

Јонизатор на воздух

SUPER јонизатор

Функција самочистење

Автоматски начин на работа

HI Power

Автоматска дијагноза

Економичен начин на работа

Тивок начин на работа

Удобно спиење

Избор на капацитет

Режим подно греење

Преодреден начин на работа

One-Touch начин на работа

WIFI способен

Седмичен временски програматор

Автоматско повторно вклучување

Тајмер, Временски програматор

Off Тајмер

Работа на 8°C

Доколку Ви е потребна консултација за и сакате да работиме заедно, закажете консултација на овој линк за HVAC и Ве очекуваме во просториите на AIRCON.

Сѐ уште нема кориснички мислења за овој производ.

Само најавени клиенти кои го купиле овој производ може да остават мислење.