Назад нагоре
има залиха

Seiya

39,600 ден77,400 ден

ОДЛИЧЕН ПОЧЕТОК

  • Модерен компактен инвентер
  • Тивок начин на работа за надворешната и внатрешната единица
  • Одлична енергетска ефикасност (А + до А ++)
  • Еко режим на работa
  • Средство за ладење со низок GWP R32
  • Воздух што се користи како извор на енергија за време на работата на греењето
  • Функцијата за самочистење го суши разменувачот на топлина по работата
     
Категорија:

Seiya

ОДЛИЧЕН ПОЧЕТОК

SEIYA е дизајниран со идеја за максимална удобност. Нуди ексклузивни карактеристики и високи перформанси со што секојдневната удобност е достапна за сите.

Односот меѓу перформансите и трошоците го прават SEIYA извондреден производ на пазарот. Сите капацитети нудат A++ и А+ перформанси за греење, што означува оптимален комфор заедно со исклучително ниска потрошувачка на енергија. Toshiba постојано иновира за да им обезбеди ненадминлив квалитет и доверливост на своите клиенти.

За да се намали бучавоста и да се подобри удобноста, SEIYA има “Silent” функција со која се намалува бучавата на надворешната единица, додека со својата “Quiet” функција се гарантира ниска бучава од внатрешната единица како и удобен сон.

Premium Split

RAS-10

Капацитет на ладење: 2,5 kW

Капацитет на греење: 3,2 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,24/0,77/1 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,20/0,86/1,11 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)48 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 6,10

Енергетска ефикасност SCOP: 4,00

RAS-13

Капацитет на ладење: 3,3 kW

Капацитет на греење: 3,6 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,26/1,1/1,25 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,22/0,92/1,24 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)48 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 6,10

Енергетска ефикасност SCOP: 4,0

RAS-16

Капацитет на ладење: 4,2 kW

Капацитет на греење: 5 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,32/1,4/1,8 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,24/1,40/1,7 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)49 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 6,10

Енергетска ефикасност SCOP: 4,00

RAS-18

Капацитет на ладење: 5 kW

Капацитет на греење: 5,4 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,27/1,55/1,8 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,20/1,6/1,85 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)50 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 6,30

Енергетска ефикасност SCOP: 4,00

RAS-24

Капацитет на ладење: 6,5 kW

Капацитет на греење: 7 kW

Потрошувачка енергија при ладење: 0,32/2,25/2,6 kW

Потрошувачка енергија при греење: 0,29/2,1/2,55 kW

Ниво на звучен бран (надворешна единица)55 dB(A)

Енергетска ефикасност SEER: 6,10

Енергетска ефикасност SCOP: 4,00

Дознајте повеќе за Toshiba Seiya на овој линк. А доколку Ви е потребна консултација и сакате да работиме заедно, закажете консултација на овој линк за HVAC и Ве очекуваме во просториите на AIRCON!

Дополнителни технички карактеристики

Употреба како Single Split

Употреба како  Multi Split

Ладење

Греење

Ладилен флуид R32

Ротирачки компресор

07-18

Двоен-ротирачки компресор

24

Филтер за прашина

Филтер IAQ

Активен јаглен и катехински филтер

опционално

Плазма филтер (Pure Mode)

Јонизатор на воздух

Функција самочистење

Автоматска дијагноза

HI Power

Економичен начин на работа

Тивок начин на работа

Удобно спиење

Опционално

Избор на капацитет

Опционално

Режим подно греење

Преодреден начин на работа

Опционално

One-Touch начин на работа

WIFI способен

Опционално

Седмичен временски програматор

Опционално

Автоматско повторно вклучување

Тајмер, Временски програматор

Работа на 8°C

Опционално

Избери Капацитет

2,5 kW – 3,2 kW, 3.3 kW – 3.6 kW, 4.2 kW – 5 kW, 5 kW – 5.4 kW, 6.5 kW – 7kW

Сѐ уште нема кориснички мислења за овој производ.

Само најавени клиенти кои го купиле овој производ може да остават мислење.