Назад нагоре
Достапно по нарачка

Каналска Единица

НЕВИДЛИВА КЛИМАТИЗАЦИЈА

  • Неверојатно тивко
  • Можно е оптимална распределба на воздухот
  • Можност за потис на надворешниот свеж воздух
  • Достапни поционални филтри
Категорија:

Каналска Единица независно обликот на Вашата соба обезбедува рамномерна температура насекаде. Воздухот може да се внесе во просторијата незабележливо преку еден или повеќе испусти.

01.

Атрактивно и економично

Висока (A ++) енергетска ефикасност за мулти-системи
Разменувач на топлина со високи перформанси
DC хибриднa инвертер технологија
Функција за самочистење
Вентилатор со низок шум, во 5 фази

02

Еко ресурси

Еко операција
Еколошки ладилен флуид R410A
Воздух што се користи како извор на енергија во режим на греење

03

Почист амбиентален воздух

Функцијата за самочистење го суши разменувачот на топлина по работата
Прилагодени поставки за надворешен филтер за воздух

04.

Технички детали

Многу мала вкупна висина од само 21 см
Надворешната, статичка компресија може да се постави до 45 Pa
Внесувањето на воздухот е можно одоздола или одзади
Интегрирана пумпа за одвод со глава за празнење до 35 см

05.

Лесна работа

Вклучен е и инфрацрвен далечински управувач
Тајмер за вклучување / исклучување од 24 часа
Автоматски режим
Еко режим
HiPower
Тивок режим
Претходно поставено
Удобно спиење
Опционална контрола на WiFi преку паметен телефон, таблет или компјутер

06.

Опционални функции за удобност и заштеда

Голем дисплеј со осветлување
Неделен тајмер со 4 слободно програмабилни поставки на ден
28 временски програми неделно
Функција за следење
Интегриран сензор за температура

Дополнителни технички информации

Употреба како Single Split

Употреба како  Multi Split

Ладење

Греење

Ладилен флуид R32

Ротирачки компресор

Двоен-ротирачки компресор

Хибридно инвертерско управување

Филтер за прашина

Филтер IAQ

Активен јаглен и катехински филтер

опционално

Плазма филтер (Pure Mode)

Јонизатор на воздух

SUPER јонизатор

Функција самочистење

Автоматски начин на работа

HI Power

Автоматска дијагноза

Економичен начин на работа

Тивок начин на работа

Удобно спиење

Избор на капацитет

Само во комбинација со опционално далечинско

Функција достапна само во Single изведба

Режим подно греење

Преодреден начин на работа

One-Touch начин на работа

WIFI способен

Седмичен временски програматор

Само во комбинација со опционално далечинско

Функција достапна само во Single изведба

Автоматско повторно вклучување

Тајмер, Временски програматор

Off Тајмер

Работа на 8°C

Доколку Ви е потребна консултација за Каналска Единица и сакате да работиме заедно, закажете консултација на овој линк за HVAC и Ве очекуваме во просториите на AIRCON

Сѐ уште нема кориснички мислења за овој производ.

Само најавени клиенти кои го купиле овој производ може да остават мислење.