Назад нагоре

Air / Water

Категорија
AIRCON 30/10/2020

Toshiba Парапетна единица - Идеална за секоја просторија

Toshiba Парапетна единица е уникатен уред бидејќи е идеален буквално за секоја просторија. Но,...

Прочитај повеќе
AIRCON 24/04/2020

ESTIA иднината на греењето и ладењето

Toshiba ESTIA топлинска пумпа воздух/вода е идеално и компактно решение за да ја достигнете...

Прочитај повеќе