Назад нагоре
AIRCON 06/04/2021

Toshiba Haori - Клима уред кој го почитува Вашиот универзум

Дозволете Вашиот стил да биде водилка Toshiba Haori се карактеризира со стилски капак изработен...

Прочитај повеќе
AIRCON 30/10/2020

Toshiba Парапетна единица - Идеална за секоја просторија

Toshiba Парапетна единица е уникатен уред бидејќи е идеален буквално за секоја просторија. Но,...

Прочитај повеќе
AIRCON 22/10/2020

Shorai Premium - Тишината е Луксузна!

Toshiba Shorai Premium е новиот single-split систем од средна класа. Ја користи технологијата на...

Прочитај повеќе
AIRCON 27/04/2020

SHORAI EDGE - Нов чекор во дизајнот и перформансите!

TOSHIBA SHORAI EDGE дизајниран да понуди оптимална удобност во А+++ режимите за греење и...

Прочитај повеќе
AIRCON 24/04/2020

SEIYA - Искусете ја тишината

Toshiba Seiya - Златна тишина Toshiba Seiya е економски ефикасно и тивко решение кое...

Прочитај повеќе
AIRCON 24/04/2020

DAISEIKAI 9: Мир и тишина во секое време

A класа во ладење и во греење за ненадминлива енергетска ефикасност 01. Ладење и Греење Системот нуди ладење и греење според највисокото можно...

Прочитај повеќе
AIRCON 24/04/2020

ESTIA иднината на греењето и ладењето

Toshiba ESTIA топлинска пумпа воздух/вода е идеално и компактно решение за да ја достигнете...

Прочитај повеќе