Назад нагоре

Дозволете Вашиот стил да биде водилка

Toshiba Haori се карактеризира со стилски капак изработен од ткаенина.

Навистина елегантен дизајн. Toshiba Haori

HAORI е клима уред кој ги комбинира врвната естетика и врвната јапонска технологија. Новиот клима уред HAORI се одликува со навистина елегантен дизајн и се истакнува од сите други со стилски капак изработен од ткаенина. Ткаенини во најразлични бои и со бесконични можности се со цел да одговара совршено со другите декоративни елементи во Вашиот дом.

HAORI е рангирана во врвната енергетска класа А +++ во ладење и греење, во просечна зона. Ова резултира со многу мала потрошувачка на енергија во сите работни услови.

За да се обезбеди врвен квалитет на воздухот, моделите во оваа серија се со Ultra Pure филтер и плазма јонизатор. Со сигурност се отстрануваат 99% од штетните честички од воздухот, а бактериите, вирусите, мувлата, алергените и PM2.5 честичките веќе не се проблем.

 

Дизајн и Доверба

Иновација, ефикасност, висока доверливост, заштеда на енергија и почит кон животната средина.  Овие моќни вредности се во срцето на сѐ што правиме во Тошиба.

Повеќе од 50 години, Тошиба им обезбедува на своите клиенти гарантирана прецизност и експертиза со ненадминлив јапонски квалитет.

Иновативна инвертер технологија на TOSHIBA

Иновативна технологија за ротација на компресорот на TOSHIBA комбинира врвни перформанси со извонредна доверливост. Минимизираќи ги флактуациите со цел да се обезбеди постојана температура, така се зголемува ефикасноста, а притоа се елиминира и ризикот од инцидентен шум.

TOSHIBA инвертер техологијата му дозволува на Haori да го регулира капацитетот за реење и ладење во секое време, со прилагодување на брзината на компресорот според побарувачката.

Остави коментар

Вашата email адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се обележани со *