Назад нагоре

Toshiba Shorai Premium е новиот single-split систем од средна класа. Ја користи технологијата на Tosiba за инвертер и компресорот со R32 ладилен флуид овозможувајќи греење и ладење со A++ класа и целогодишен комфор.

Уникатна функција за намалување на бучавата!

Toshiba Shorai Premium има уникатна ТИВКА опција која му овозможува на корисникот да ја намали бучавоста на надворешната единица и да им овозможи мирен сон на соседите и на себеси. Со едно копче, овој модалитет го намалува нивото на звучен притисок на надворешната единица за -3dB(A), со што се приоритизира тишината наспроти брзата побарувачка за ладилен капацитет.

image-asset (2)

Секојдневно УЖИВАЊЕ

Shorai Premium е дизајниран со идеја за максимален комфор. Системот Ви нуди ексклузивни карактеристики како што се 3D Airflow или плазма филтерот со јонизатор.

Звукот на ТИШИНАТА

Toshiba постојано иновира за да им обезбеди ненадминлив квалитет и доверливост на своите клиенти. За да се намали бучавоста и да се подобри удобноста, Seiya има “Silent“ функција со која се намалува бучавата на надворешната единица, додека со својата “Quiet“ функција се гарантира ниска бучава од внатрешната единица како и удобен сон.

Подарете си А++ ТРЕТМАН

Системот Shorai Premium нуди оптимален однос на потрошувачката на електрична енергија и капацитет на ладење и греење- ова се потврдува со класа на ефикасност А+ до А++. Токму и затоа, уредите нудат оптимален комфор при исклучително ниска потрошувачка.

Shorai Premium веќе е достапен во АИРКОН.

Одберете ЛУКСУЗНА ТИШИНА!

Плазма ФИЛТЕР

Плазма филтерот со јонизатор апсорбира и неутрализира честички со големина на прашина, полен, спори од мувла и вируси- помали од 0,01 μm! Покрај тоа, сребрените јони имаат силен антибактериски ефект. Плазма филтерот на Toshiba е двостепен електричен прочистувач на воздухот. Тоа е многу поефикасно од филтрите за прашина. Најмалите честички електростатски се наполнети и се лепат на филтерот. Отстранува 99% од сите загадувачи.

Здрав и свеж ВОЗДУХ

Shorai Premium е опремен со Magic Coil кој водата и прашината не се лепат на изменувачат. Кога уредот ќе се исклучи за да се исцеди изменувачот, вентилаторот продолжува да работи. Со ова го одржува чист и сув за понатамошна висока енергетска ефикасност.

Доколку Ви е потребна помош, слободно закажете консултација на овој линк!

Shorai Premium веќе е достапен во АИРКОН.

Одберете ЛУКСУЗНА ТИШИНА!