Назад нагоре

SHORAI EDGE – Нов чекор во дизајнот и перформансите!

TOSHIBA SHORAI EDGE дизајниран да понуди оптимална удобност во А+++ режимите за греење и ладење кое води до вистинска заштеда на енергија.

Апсолутна ТИШИНА

Toshiba иновира се со цел гарантирање совршеност во климатизација во согласност со очекувањата на корисниците. За да се намали бучавата и да се подобри удобноста, тивките функции на Toshiba SHORAI Edge го преполовуваат нивото на звук на надворешната единица додека неговата тивка функција ја намалува бучавата од внатрешната единица за да имаш добар сон.

Овозможете си A+++ ТРЕТМАН

SHORAI Edge нуди најдобра ефикасност на оптоварување во својот сегмент од пазарот благодарение на нејзината тројна A енергетска изведба и за греење и за ладење.

Прилагодена БЛАГОСОСТОЈБА

Иновативната SHORAI Edge нуди нова технологија наречен “HADA CARE”, која ја подобрува дистрибуцијата на воздухот  и го штити нивото на влага на кожата.

Out-of-the-box ИНСТАЛАЦИЈА

Едноставно, оптимизирано монтирање благодарение на обележувањата за цевководи, овозможувајќи побрзо време на инсталација.

Купи Toshiba Shorai Edge 3,2 kW!

Одбери клима уред со капацитет на греење 3,2 kW RAS-10

Toshiba SHORAI EDGE и HADA CARE FLOW (РЕЖИМ НА ЛАДЕЊЕ)

Поставеноста на положбата на решетките за да се генерира индиректен воздушен млаз. Со подобра дистрибуција на воздухот за хомогенизирање на собната температура.

Купи Toshiba Shorai Edge 4,2 kW!

Одбери клима уред со капацитет на греење 4,2 kW RAS-13

Toshiba Ultra Pure Филтер

PM2.5 пречистување 94% ефикасност

PM2.5 се однесува на честички што доаѓаат од загадување на атмосферата со дијаметар помал од 2.5 микрометри.

Истражувањата откриле тесна врска помеѓу изложеноста на ситни честички и заболување на белите дробови или  влошувања на хронични заболувања.

Toshiba Ultra Pure филтерот фаќа  94% од PM2.5, создавајќи здрава средина за живеење

Купи Toshiba Shorai Edge 5,5 kW!

Одбери клима уред со капацитет на греење 5,5 kW RAS-16

Доколку ти е потребна помош или пак имаш повеќе прашања за

Toshiba SHORAI EDGE,

слободно закажи консултација на овој линк!